Ο Μητσοτάκης συκοφαντεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι παίρνουν εντολές από το τουρκικό προξενείο: «Θα στραφούν κατά της χώρας εάν εκλεγούν στη Ροδόπη» (Βίντεο)

Σε εξαιρετικά επικίνδυνα μονοπάτια συνεχίζει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και με οδηγό την αλαζονεία που τον κατευθύνει σε αδίστακτες δηλώσεις στην προσπάθειά του να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς να αναλογίζεται τις ευρύτερες επιπτώσεις της στρατηγικής του. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή (23/6) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε μια πρωτοφανή δήλωση, υποστηρίζοντας ούτε λίγ, ούτε πολύ ότι εάν εκλεγούν στη Ροδόπη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σηκώσουν μπαϊράκι και θα δηλώσουν στη Βουλή ότι εκπροσωπούν την τουρκική μειονότητα.

«Εγώ προειδοποίησα τον κ. Τσίπρα για τον κίνδυνο. Ας αναλάβει τις ευθύνες του», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον κίνδυνο εννοεί, απάντησε: «Ο κίνδυνος είναι πολύ σαφής. Την επόμενη μέρα να πουν στη Βουλή ότι εκπροσωπούν την τουρκική μειονότητα. Θα τους διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά η ζημιά θα έχει γίνει», ήταν η χαρακτηριστική του φράση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε την επικίνδυνη και απαράδεκτη τοποθέτησή του, με νέα επίθεση όπου είκπε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπάκουσαν στην προτροπή του να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες πολίτες λες και δεν είναι.

«Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μίλησαν γιατί θα πάνε κόντρα στο τουρκικό προξενείο. Δεν τολμούν να το κάνουν γιατί παίρνουν εντολές από το τουρκικό προξενείο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί